Jump to content
MakeWebGames

Weird cron problem


illegalife
 Share

Recommended Posts

My crons are not working at all, i've notified mccodes but it's been 5 days and all they told me is that the crons have been setup right. I allready knew that. I have no idea what the problem could be. They were working in the beginning and then they just stopped working. I need help ASAP. please:( (using V2)

i've set the crons to send it to my email to check it and here's what i got:

 

% Total % Received % Xferd Average Speed Time Time Time Current

Dload Upload Total Spent Left Speed

100 600 100 600 0 0 240k 0 --:--:-- --:--:-- --:--:-- 240k

100 600 100 600 0 0 234k 0 --:--:-- --:--:-- --:--:-- 0

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">

<html><head>

<title>406 Not Acceptable</title>

</head><body>

<h1>Not Acceptable</h1>

 

An appropriate representation of the requested resource /cron_minute.php could not be found on this server.</p>

 

Additionally, a 404 Not Found

error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.</p>

<hr>

<address>Apache/2.2.10 (Unix) mod_ssl/2.2.10 OpenSSL/0.9.8b DAV/2 mod_bwlimited/1.4 PHP/5.2.6 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.8.8 Server at illegalife.com Port 80</address>

</body></html>

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...